Home > Beautskin, Our Post > Testimoni – Ain Azmin

Testimoni – Ain Azmin

Nama : Ain Azmin
Umur : –
Tempoh Pengambilan : 1 bulan lebih
Masalah : Kulit gelap dan tidak bermaya

Keadaan Pemulihan : Beutskin essence mampu memutih dan mencerahkan kulitnye

Ain antara pelanggan kami yang terawal meggunakan beutskin.Terima Kasih ain kerana sudi berkongsi testimoni dengan kami.

beutskin-essence-testimoni-ain

beutskin-essence-testimoni-ain

ain azmin beutskin testimoni

ain azmin beutskin testimoni

order-button-sne

Click Like dibawah jika anda suka dengan testimoni ini.

Advertisements
  1. ellisa
    February 6, 2013 at 11:13 pm

    salam ain,
    saya berminat nak beli bleh tak u post to UK? and how?

  2. Anonymous
    February 5, 2013 at 7:42 am

    nk tanya,ain azmin ni makan beutskin saje je ata makan ngan kapsul sne sekali?

    • February 5, 2013 at 1:18 pm

      Hi.ain makan sebulan tu Beutskin 2.pastu next month Beutskin dan Sne.selang2.

  3. Wane
    January 12, 2013 at 1:19 pm

    Sis nak tnye nie beuty skincare leh rawat n rapatkan liang roma x ..sbb liang roma kat muka mmg ketara sngt nmpk..hrp dpt jwpn dr sis..tq

    • January 15, 2013 at 1:49 am

      Hi Wane,
      mmg antara kelebihan beutskin adalah merapatkn liang roma.Tapi kami tiada lagi testimoni berkenaan masalah itu lagi.

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: