Home > Beautskin > Rahsia Kecantikan Adira

Rahsia Kecantikan Adira

Rahsia kecantikan adira terbongkar!!!

Lagi testimoni?click disini

Sebelum Memakai beautskin

Sebelum Memakai beautskin

Selepas memakai Beautskin

Selepas memakai Beautskin

testimoni Adira

testimoni Adira

Twitter Adira

Twitter Isma af 7

Lagi testimoni??click disini

  1. Suhana binti zainal
    December 6, 2012 at 8:04 am

    Sy pun nk putih mcm adira….tpi kt sgamat ad jual ke…cpt brksan x..

    • December 6, 2012 at 8:08 am

      Hi Suhana,

      Anda pun boleh putih macam adira jika mengambil secara konsisten dan dos yg betul.Kami tiada stokist di segamat lagi tetapi kami boleh pos kan kepada anda.Contact 0102262824

  2. Anonymous
    November 12, 2012 at 6:21 am

    produk ni asal dari mana?

    • November 12, 2012 at 1:34 pm

      hi,

      Produk ini dikilang dan di process di inner mongol, china oleh syarikat SNE Marketing Sdn Bhd

  3. farah
    October 31, 2012 at 1:28 pm

    ade tak pengedar sah di perak? boleh bagi contact?

    • October 31, 2012 at 4:47 pm

      Buat masa ini kami tiada wakil stokist di perak.Hanya di sekitar kuala lumpur sahaja.

  4. Shaffie
    October 28, 2012 at 6:19 am

    Hi.. Nak tanye da ada dealer or stockist di singapura tak? Mcm mana nak jadi dealer atau stockist?

    • October 28, 2012 at 10:35 am

      Hi Shaffie.Kami masih mencari untuk dealer di singapura.Boleh call +6010 2282624 mungkin kita boleh terangkan dengan lebih lanjut.

  5. Anonymous
    October 7, 2012 at 9:27 am

    setelah pemakaian sne beautskin selama satu bulan ada terjadi rasa gatal d muka,wajah jadi merah dan kulit mengelupas..adakah it normal

    • October 13, 2012 at 12:38 pm

      Hi. Sorry lambat reply.
      Itu adalah proses biasa untuk proses nyah radikal.
      Tapi jika makin teruk sila jumpa doktor kerana mungkin anda allergic dengan bahan yang digunakan dalam BE.

  6. Anonymous
    October 7, 2012 at 9:03 am

    Boleh tahu hrga n tempoh penggunaan utk satu kotak…

    • October 13, 2012 at 12:37 pm

      Hi. Sorry for the late reply.
      Harga non- member untuk satu kotak BE is RM 240.
      Tempoh penggunaan bergantung pada dos yg diambil, mungkin setengah bulan atau sebulan.

  7. Sr
    October 4, 2012 at 11:23 pm

    Hi nak tanya, beutskin essence lelaki boleh makan ker?

    • October 13, 2012 at 12:33 pm

      hi sr. sorry for the late reply.
      lelaki boleh makan BE tapi dalam dos yang rendah. 2 biji sehari.
      Kami syorkan ambil bersama SNE capsule.

  8. Anonymous
    October 3, 2012 at 6:37 am

    Nye..nk tnye skg ni stok beutskin essence dh ada ke lum lg??

    • October 3, 2012 at 7:17 am

      Dah ADE.Boleh buat booking sebelum kehabisan lagi…🙂

  9. nona
    October 2, 2012 at 8:43 am

    hai..adakah product ini harus di makan berterusan setelah mendapat hasilnya?dan apakah kesan nya.

    • October 3, 2012 at 7:20 am

      Hai Nona.Yup.seeloknyer dimakan berterusan untuk mendapatkan hasilnye.Sehari direkemenkan makan 2 pagi 2 malam.Boleh call no ni untuk pembelian : 0102262824

  10. September 25, 2012 at 9:16 am

    saya mahu jadi ahli, bagaimana ? Keuntungan berapa peratus

    • September 26, 2012 at 2:26 am

      Hi maimon,

      Jikalau ingin menjadi ahli,boleh mengisi borang online, serta membuat pembelian pertama untuk mengaktifkan keahlian.Keuntungan peratus bergantung kepada jenis membership sama ada menjadi dealer atau member biasa.Member biasa peratus adalah 4%.Dealer boleh mencecah sehingga 40%.Jikalau ingin mengetahui lebih lanjut,mungkin kita boleh jumpa supaya saya boleh explain lebih details.

    • October 3, 2012 at 7:24 am

      HI mAIMON,

      Kita boleh bincang dngn lebih details utk term dan keuntungan nyer.Boleh call : 0102262824

  11. Anonymous
    September 24, 2012 at 4:59 am

    Sehari berapa kali kene makan ubat nie??kat mana boleh cari ubat nie ye??

    • September 26, 2012 at 2:27 am

      Hi,

      Sehari direkemnkan makan 2 pagi 2 malam.Boleh call no ni untuk pembelian : 0102262824

    • October 3, 2012 at 7:25 am

      Sehari direkemnkan makan 2 pagi 2 malam.Boleh call no ni untuk pembelian : 0102262824.

  12. Zea
    September 23, 2012 at 7:09 am

    is there anything like international delivery? coz i’m at canada right now…and i’m kinda interested with these products…plz let me know..thanks

    • September 23, 2012 at 11:27 am

      Hi Zea,

      Yes there is.Let us know how many box you’re planning to buy so we can give you a quotation for the postage.
      1 box is about 160g.

  13. lalla
    September 7, 2012 at 2:36 am

    hai,,kalau ade masalah jerawat, bole ke ambil beautskin essence ni sahaja ?

    • September 23, 2012 at 11:11 am

      HI,

      Yup.Boleh kalau dimakan dengan dos yang betul.

  14. Idiocrasy
    September 3, 2012 at 1:58 am

    Hi hi … did sne  product able to cure psoriasis ???

    Sent from Samsung Galaxy NoteSNE Miracle’s wrote:

    • September 3, 2012 at 3:02 am

      Hi,

      YUp.With correct dosage,it can cure psoriasis.

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 530 other followers